Εκπτώσεις στο Xiaomi Redmi 5 Plus Smartphone από το Banggood!!!

xiaomi redmi 5 plus

Το Banggood προσφέρει  μαζικές εκπτώσεις σε διάφορες εκδόσεις του Xiaomi Redmi 5 Plus Smartphone.

Το smartphone Xiaomi Redmi 5 Plus ήταν πολύ δημοφιλές στους λάτρεις των smartphone με την κυκλοφορία του, τον περασμένο Φεβρουάριο. Όπως και οι προκάτοχοί του, το Redmi 5 Plus διαθέτει μια σειρά από εντυπωσιακές προδιαγραφές που το καθιστούν ένα ακαταμάχητο smartphone.

Από την άλλη πλευρά, δεν ήταν μια φθηνή λύση. Ως αποτέλεσμα, το Redmi 5 Plus απέτυχε να συγκεντρώσει πωλήσεις μεταξύ των αγοραστών με χαμηλό προϋπολογισμό, αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει. Το Banggood προσφέρει διαφορετικά μεγέθη από το πολυπόθητο smartphone σε μειωμένη τιμή.

Xiaomi Redmi 5 Plus Global Version (3GB RAM/32GB ROM)

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σ τη χρυσή και μαύρη έκδοση του smartphone Xiaomi Redmi 5 Plus με μνήμη RAM 3GB και χωρητικότητα 32GB χωρίς να δώσετε μια περιουσία. Η επιλογή χρυσού χρώματος , που έχει αρχική τιμή 164€, μπορεί να γίνει δικό σας  μόλις με 147,47€.

Ομοίως, η έκδοση με το μαύρο χρώμα  που έχει αρχική τιμή 172€ είναι τώρα διαθέσιμο  για προπαραγγελία στην χαμηλότερη τιμή των 155,67€. Επισκεφθείτε το  για να επωφεληθείτε της έκπτωσης 10% πριν τελειώσει η προσφορά.

Xiaomi Redmi 5 Plus Global Version (4GB RAM/64GB ROM)

Το Banggood προσφέρει τις εκδόσεις χρυσού και μαύρου χρώματος του smartphone Xiaomi Redmi 5 Plus με 4GB μνήμης RAM και 64GB ROM, με μειωμένη τιμή στα 164€ και 168€, αντίστοιχα. Σημειώστε ότι η χρυσή έκδοση του κινητού τηλεφώνου συνήθως πωλείται για περίπου 208€, ενώ η έκδοση με μαύρη χρώμα περίπου 211€ χωρίς την έκπτωση.

Με άλλα λόγια, πρόκειται για μια σημαντική μείωση της τάξης του 21% στην αρχική τιμή του Xiaomi Redmi 5 Plus. Μπορείτε να επωφεληθείτε από τη προσφορά αυτή εδώ 

Xiaomi Redmi 5 Plus Fingerprint (3GB RAM/32GB ROM)

To smartphone Redmi 5 Plus με 3GB μνήμης RAM, 32GB ROM με αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, έρχεται με μειωμένη τιμή στο Banggood. Μπορείτε να προ-παραγγείλετε τη μαύρο μόνο με 151,50€ ενώ η χρυσή έκδοση κοστίζει μόλις 147,50€.

Το Banggood προσφέρει την συγκεκριμένη έκδοση με έκπτωση 19% από την αρχική τιμή των 228,28 δολ. Και 223,28 δολαρίων αντίστοιχα για Xiaomi Redmi 5 Plus Fingerprint.

Δείτε το στο Banggood 

Xiaomi Redmi 5 Plus Fingerprint (4GB RAM/64GB ROM)

Το Banggood προσφέρει το Redmi 5 Plus με 4GB μνήμης RAM και 64GB ROM και αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων σε χρυσό, μαύρο, ροζ- χρυσό  και γαλάζιο,  με έκπτωση πάνω από 22%.
Συγκεκριμένα, η έκδοση με το χρυσό χρώμα είναι διαθέσιμη μόνο για 164€, ενώ οι υπόλοιπές εκδόσεις σε μαύρο, ροζ-χρυσό και γαλάζιο χρώμα προσφέρονται στα 172€.

Μπορείτε να επωφεληθείτε από την προσφορά ακολουθώντας αυτόν τον σύνδεσμο

Λάβετε υπόψη ότι το Xiaomi Redmi 5 Plus θα επανέλθει στη τιμή λιανικής πώλησης μόλις τερματιστεί η προώθηση.

 

Δείτε ακόμα επιπλέον προσφορές Xiaomi από την σελίδα μας και παρακολουθήστε τις προσφορές μας από Ελληνικά Καταστήματα

Ακολουθήστε την σελίδα μας στο Facebook για επιπλέον προσφορές σαν κι αυτή:

Ακολουθήστε μας και στο Twitter για προσφορές σαν αυτή:

 

Μοιραστείτε με τους φίλους σας ...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest